Läsprojekt

Nu är det dags att dra igång skrivandet här på skolbloggen igen!

Alla i klassen ska skapa en egen läsblogg här på skolbloggen.se där var och en ska skriva om den bok ni har valt att läsa. Alla böcker har på något sätt koppling till temat ”Tonårsliv”. Vi ska gå till biblioteket på torsdag för att låna böckerna.

Tisdagslektionen ägnas åt att skapa bloggarna och att skriva ett första inlägg kring den egna läsningen.

Jag kommer att länka till era läsbloggar på den här sidan.

Du förväntas uppdatera din läsblogg minst en gång i veckan. I början av varje vecka kommer jag att lägga ut reflektionsfrågor att fundera kring. Varje vecka ska du också gå in och läsa och förhoppningsvis kommentera vad dina klasskamrater har skrivit i sina läsbloggar.

När du har läst ut din bok ska du förbereda en muntlig presentation. Mer information om det kommer senare.

Det här ska bli skoj!

Trevlig läsning!

 

Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet